AVÍS DE PRIVACITAT DE ENDERMAR

 

Avís de privacitat de ENDERMAR, membre de ENDERMAR, S.L

 

La seva afiliació al programa ENDERMAR es regeix pels termes i condicions d'afiliació a ENDERMAR disponibles aquí ("Termes d'afiliació"). Aquest avís de privacitat ("Avís") li brinda més informació sobre la forma en que recollim i fem servir la seva informació personal (que es coneix com a "dades personals" en virtut de la legislació en matèria de protecció de dades).

 

Té dret a oposar-se que processem seves dades personals amb fins de màrqueting directe (la qual cosa fem únicament amb el seu consentiment) i també al processament que es porta a terme per a les finalitats dels nostres interessos legítims. Per a més informació, consulteu el nostre Els seus drets més avall.

 

AVÍS: CANVI DE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
La llei en relació amb la protecció de dades està canviant a partir del 25 de maig de 2018. Aquest Avís de privacitat s'ha actualitzat per a nous clients que es registrin a partir del 26 de març de 2018 i des el 12 d'abril de 2018 per els hostes que es van registrar abans del 26 de març de 2018. Reflectir seus drets nous i millorats i actualitzar com processem les seves dades personals.

 

Ha de llegir íntegrament aquest Avís de privadesa per comprendre plenament la base sobre la qual recopilem les seves dades personals, com els fem servir, on els emmagatzemem i als qui se'ls divulguem. També poden aplicar altres avisos de privacitat en relació amb l'ús que fem de les seves dades personals que no estigui relacionat amb ENDERMAR (per exemple, quan utilitza el nostre lloc web, s'aplicarà la nostra política de cookies).

Compromís amb la privacitat
Estem compromesos a protegir les seves dades personals i el seu dret a la privacitat. Sempre mantindrem segures les seves dades personals i complirem amb la llei de protecció de dades vigent establerta de tant en tant.


Els seus drets

Per llei, té una sèrie de drets pel que fa a les seves dades personals. Podeu obtenir més informació i assessorament sobre els seus drets de l'organisme regulador de protecció de dades del seu país.

 

 

 

 

Drets

¿Qué significa esto?

1. Derecho a ser informado

Tiene derecho a recibir información clara, transparente y fácilmente comprensible sobre cómo utilizamos sus datos personales y sus derechos. Por ese motivo, le proporcionamos la información en este Aviso.

 

2. Derecho de acceso

Tiene derecho a obtener acceso a sus datos personales (si los estamos procesando) y alguna otra información (similar a la proporcionada en este Aviso de privacidad).
De este modo, sabe y puede verificar que estamos utilizando sus datos personales de acuerdo con la ley de protección de datos.

 

3. Derecho a la rectificación

Tiene derecho a que se corrijan sus datos personales si son inexactos o incompletos.

 

4. Derecho a la supresión

También se conoce como "el derecho a ser olvidado" y, en términos sencillos, le permite solicitar la supresión o eliminación de sus datos personales cuando no haya una razón de peso para que sigamos utilizándolos. No se trata de un derecho general a la supresión, hay excepciones.

 

5. Derecho a restringir el procesamiento

Tiene derecho a "bloquear" o suprimir el uso posterior de sus datos personales. Cuando se restringe el procesamiento, aún podemos almacenar sus datos personales, pero no podemos utilizarlos más. Mantenemos listas de personas que han solicitado el "bloqueo" del uso posterior de sus datos personales para asegurarnos de que se respete la restricción en el futuro.

 

6. Derecho a la portabilidad de dato

Usted tiene derecho a obtener y reutilizar sus datos personales para sus propios fines en diferentes servicios. Por ejemplo, si decide cambiar de proveedor, esto le permite mover, copiar o transferir su información fácilmente entre nuestros sistemas informáticos y los del otro proveedor de manera segura, sin que se vea afectado su uso.

 

7. Derecho a oponerse al procesamiento

Tiene derecho a oponerse al procesamiento con fines de marketing directo (lo cual hacemos únicamente con su consentimiento) y también al procesamiento que se lleva a cabo para los fines de nuestros intereses legítimos.

 

8. Derecho a presentar una queja

Tiene derecho a presentar una queja por la forma en que tratamos o procesamos sus datos personales ante el organismo regulador de protección de datos de su país.  

9. Derecho a retirar el consentimiento

Si ha otorgado su consentimiento a lo que hacemos con sus datos personales, tiene derecho a retirarlo en cualquier momento (aunque si lo hace, no significa que hasta ese momento hayamos hecho algo ilegal con sus datos personales con su consentimiento). Esto incluye su derecho a retirar su consentimiento para que utilicemos sus datos personales con fines de marketing.

 

 

 

Consulteu l'apartat Sol·licituds més avall per obtenir més informació sobre com gestionem les sol·licituds que ens fa.

 

Qui som

 

Cliqueu aquí per veure qui som. Les entitats enumerades són els propietaris i operadors de ENDERMAR, S.L. de la marca ENDERMAR. Tota menció en aquest Avís a "nosaltres" o "ens" es refereix a les entitats enumerades. Cadascuna de les entitats enumerades es compromet a protegir la seva privacitat i operen com controladors de dades conjuntes d'acord amb les legislacions aplicables sobre protecció de dades a la Unió Europea (UE) i l'Espai Econòmic Europeu (EEE).

 

En qualitat de controladors de dades conjuntes, tenim acords entre nosaltres per garantir que tractem les seves dades personals correctament i d'acord amb la llei de protecció de dades. Aquests acords reflecteixen les nostres respectives funcions i responsabilitats en relació amb vostè, i contemplen quina entitat es troba en la millor posició per complir cada obligació amb vostè. Aquests acords entre nosaltres no afecten els seus drets en virtut de la llei de protecció de dades. Per obtenir més informació sobre aquests acords, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres com s'indica en Contacte més a baix.

 

Quines dades personals recopilem sobre vostè

 

Recopilem les dades personals que ens proporciona com a part del seu registre i qualsevol dada personal addicional que ens proporcioni per actualitzar les seves dades de registre de tant en tant. Aquestes dades personals inclouen el seu nom, adreça, lloc de residència, sexe, data de naixement, adreça de correu electrònic, número de telèfon fix i telèfon mòbil, i altres dades de contacte.

 

També recopilem informació sobre les seves preferències. Li demanem que ens proporcioni informació sobre els seus firmes i marques favorites per adaptar les nostres ofertes a les seves preferències específiques, i sobre les seves preferències de màrqueting per posar-nos en contacte amb vostè a través del seu mètode preferit de comunicació. Si rep un servei prestat per nosaltres, podem recopilar i registrar les seves preferències sobre la forma en què es va prestar el servei per tal de millorar la seva experiència la propera vegada.

 

Recordeu que, per a poder registrar-se o continuar utilitzant ENDERMAR, únicament necessitem tenir mitjans per comunicar-nos amb vostè electrònicament, com la seva adreça de correu electrònic. No obstant, si li demanem més dades personals i ens els proporciona, podem prestar-li un millor servei i experiència de ENDERMAR.

 

Quan es registri per fer-se soci de ENDERMAR a través d'una plataforma de xarxes socials, podrem recopilar les dades personals anteriors directament de les dades personals que hagi proporcionat a la plataforma (sempre que la plataforma de xarxes socials tingui dret a compartir les seves dades personals amb nosaltres).

 

També recopilem informació sobre les compres que realitza per ENDERMAR, que inclouen:

 

• les botigues on compra; i

• les dades de les transaccions (que inclouen data, hora i valor de la transacció).

Recopilem aquestes dades personals quan escaneja el codi QR exclusiu en una botiga d'un establiment en realitzar una compra (hem de recopilar aquestes dades personals per a poder oferir-li tots els avantatges de ENDERMAR).

Si ens ha donat permís per a això, recopilem informació sobre la seva ubicació aproximada (segons la seva adreça IP):

• quan obre missatges de correu electrònic o altres missatges electrònics que li envii-mos. Això ens permet adaptar el contingut dels nostres missatges en funció del seu ubi-cació aproximada; i

• quan es trobi prop d'una ubicació concreta (quan entreu en ENDERMAR en el seu dispositiu) per mostrar-contingut concret al nostre lloc web i, de nou, quan entri en un establiment per determinar si el missatge anterior va ser efectiu o no.

 

Recopilem galetes de la seva dispositiu mòbil quan utilitza la nostra aplicació o visita un lloc web associat a un establiment o una de les nostres marques. La nostra política de cookies està disponible aquí.

 

També podem combinar aquestes dades personals amb altres dades personals que tinguem sobre vostè a les entitats de la llista de controladors del nostre grup (consulteu Qui som més amunt) i els diferents canals que utilitza per interactuar amb nosaltres (per exemple, el nostre lloc web o la nostra aplicació). A més, podem combinar totes les dades personals que tenim sobre vostè amb les dades personals sobre vostè a poder dels nostres socis i / o punts de venda minoristes seleccionats on s'ha acordat que poden compartir les seves dades personals amb tercers, d'acord amb els seus propis avisos de privacitat i les seves eleccions personals. D'aquesta manera, tenim una idea més clara sobre els tipus d'ofertes que li podrien interessar.

 

Quan interactuem amb vostè (per exemple, quan fa servir els serveis que prestem), podem obtenir determinada informació sobre vostè que no s'engloba en cap de les categories anteriors. Podem registrar aquesta informació per garantir que recordem informació important sobre vostè en el futur. Ens assegurem que només una petita quantitat de personal autoritzat tingui accés a aquestes dades personals i no els farem servir per a cap altre fi que no sigui establir una relació contínua amb vostè, el nostre valuós client, quan ens visita o quan interactuem amb vostè.

 

Al llarg de la seva afiliació a ENDERMAR (si ens ha donat el seu consentiment per rebre comunicacions de màrqueting), podem demanar-li la seva opinió sobre determinats temes sobre les seves experiències amb nosaltres, incloent si és probable que recomani o torni a visitar un establiment. Els comentaris que rebem de vostè poden determinar la naturalesa o el volum del material de màrqueting que rep de la nostra part (de nou, si ens ha donat el seu consentiment per rebre comunicacions de màrqueting). Per exemple, si creiem que és probable que recomani un Establiment a un amic, podem enviar-li contingut de màrqueting que pugui passar fàcilment a altres persones que puguin estar interessades.

 

 

Com utilitzem les seves dades personals

 

Processem les seves dades personals per a oferir-afiliació i participació en ENDERMAR i, en particular, per les següents raons:

 

• quan fem als socis de ENDERMAR ofertes especials sobre les marques que es venen en un establiment, podem personalitzar aquestes ofertes per assegurar-nos que els enviem el tipus d'ofertes que els interessaran (a les ofertes d'aquest tipus les anomenem regal); i

• quan pensem que vostè es mereix una quantitat en funció de l'activitat de les seves transaccions, podem oferir-li això (a aquests petits obsequis els anomenem recompenses).

Recopilem informació sobre les seves activitats de compra per ENDERMAR per brindar tots els avantatges de l'afiliació a ENDERMAR. Si tenim informació sobre les seves transaccions, podem dir:

• quan complirà els requisits per rebre recompenses en funció de les seves activitats de compra; i

• més sobre les seves botigues i marques favorites, per orientar les nostres ofertes a vostè i les seves preferències.

A més, utilitzem les seves dades personals:

• per gestionar i millorar ENDERMAR;

• per comprendre millor el seu comportament de compra per tal de desenvolupar i millorar els nostres productes i serveis per tal de proporcionar-li una millor experiència de compra;

• per analitzar l'eficàcia de les nostres comunicacions de màrqueting i oferir-li ofertes, consells i informació més rellevants per a vostè i els nostres altres clients;

• per crear una imatge més clara dels nostres clients, com a grup i com a individus, i així prestar-li un servei fluid, rellevant i coherent;

• per proporcionar informació sobre esdeveniments, ofertes especials, promocions i altres assumptes rellevants relacionats amb els Establiments, els punts de venda minorista dels Establiments i els productes que venen i els serveis que presten (si ens ha donat el seu consentiment per a això);

• per anunciar els nostres Establiments i serveis a les xarxes socials a altres persones que també puguin estar interessades en el que oferim (si ens ha donat el seu consentiment per a això);

• per anunciar ofertes o promocions dels nostres socis externs (com s'estableix en Amb qui compartim les seves dades personals si ens ha donat el seu consentiment per a això;

• per a prestar els serveis que pot sol·licitar o que podem oferir com a part de la seva afiliació a ENDERMAR, com l'ús de la seva direcció per a l'execució remota dels serveis de lliurament;

• per garantir que la informació que tenim es mantingui precisa i actualitzada;

• (si tenim el seu consentiment, quan així ho exigeixi la llei) per a investigació i anàlisi i per posar-nos en contacte amb vostè de tant en tant, a aquest efecte o amb la finalitat de realitzar enquestes o grups temàtics; i

• per notificar-li els canvis en els nostres serveis.

 

Durant quant de temps guardem les seves dades personals

 

Guardarem les seves dades personals mentre continuï interactuant amb nosaltres (per exemple, si llegeix o fa clic en un missatge de correu electrònic que li enviem, realitza una compra en un establiment o assisteix a un esdeveniment que organitzem). Si no tenim cap interacció amb vostè durant tres anys, intentarem posar-nos en contacte amb vostè per veure si encara desitja ser soci de ENDERMAR.

 

Si no tenim notícies seves (o si ens informa, en qualsevol moment, que ja no desitja ser soci de ENDERMAR), eliminarem les seves dades personals dels nostres registres.

 

 

Potser hi ha algunes dades personals que només necessitem recopilar per prestar un servei concret (per exemple, si rep els nostres serveis d'estacionament amb aparcament, haurem de recopilar el número de matrícula del seu vehicle per poder prestar-li el servei). Eliminarem aquestes dades personals quant s'hagi completat el servei corresponent. No obstant això, podem conservar les seves preferències sobre la forma en què es va prestar el servei per millorar la vostra la propera vegada.

 

Amb qui compartim les seves dades personals

 

Compartim les seves dades personals entre nosaltres (consulteu Qui som més amunt) en tenir accés conjunt a una base de dades central compartida per tots els Establiments d'Europa. Cada Establiment comparteix les dades personals dels seus propis socis de ENDERMAR amb altres Establiments, incloent-los com a part de la nostra base de dades central. Això li permet, com a soci de ENDERMAR, beneficiar-se de l'afiliació a ENDERMAR en tots els Establiments d'Europa, incloent guanyar i bescanviar regals i recompenses en més Establiments (de conformitat amb els Termes d'afiliació).

 

Per a les finalitats establerts anteriorment, també podem proporcionar les seves dades personals als nostres proveïdors i processadors que ens presten determinats serveis comercials. Compartim les seves dades personals amb tercers que:

 

• processen la informació de les transaccions per determinar si vostè compleix els requisits per rebre un regal o una recompensa; i

• si ens ha donat el seu consentiment per a això:

 

o es comuniquen amb vostè en el nostre nom per correu electrònic;

o comparteixen les seves dades personals amb plataformes de xarxes socials (a través de la nostra agència de publicitat) que només els utilitzen per tal d'identificar altres persones amb perfils similars al seu i que també podrien estar interessades per oa ENDERMAR, per mostrar-los publicitat a través d'aquestes xarxes socials;

o usen la seva ubicació per enviar-li missatges electrònics específics (segons la seva ubicació quan obri un missatge de correu electrònic o un missatge electrònic nostre); i

o usen la seva ubicació per mostrar-li contingut específic al lloc web quan entreu a ENDERMAR.

 

En alguns casos, les dades personals que recollim també poden processar fora de l'EEE i pot ser que aquests destins no tinguin lleis que protegeixin les seves dades personals en la mateixa mesura que en l'EEE. Tenim l'obligació de garantir que les seves dades personals processats per nosaltres o pels nostres proveïdors i socis que operen fora de l'EEE siguin tractats de forma segura i estiguin protegits contra l'accés no autoritzat, la pèrdua o destrucció, el processament il·legal i qualsevol processament que sigui incoherent amb les finalitats establertes en aquest Avís.

 

Podeu fer clic aquí per consultar una llista de proveïdors i processadors que fem servir actualment i altres parts a les que divulguem les seves dades personals. L'enllaç també conté informació sobre com usen aquestes parts les seves dades personals, qualsevol processament que realitzen fora de l'EEE i les garanties que es fan servir per protegir les seves dades personals si això succeeix. Aquesta informació pot actualitzar de tant en tant. Si us plau, pregunteu-nos per a més informació sobre les garanties que s'utilitzen per protegir les seves dades personals quan es processen fora de l'EEE (vegeu Contacte més a baix).

 

A més, podem divulgar les seves dades personals:

 

• si tenim l'obligació de revelar o compartir les seves dades personals amb la finalitat de complir qualsevol obligació legal, o per tal de protegir els drets, la propietat o la seguretat del nostre negoci, els nostres clients o altres. Això abasta casos específics en què s'intercanvie informació amb altres empreses i organitzacions per a fins de protecció contra el frau; i

• a drethavents o operadors substituts de la totalitat o part dels nostres respectius negocis.

 

La base jurídica perquè utilitzem les seves dades personals

1. Cal que processem la seva adreça de correu electrònic per a l'execució del contracte entre nosaltres en relació amb ENDERMAR (que es regeix pels Termes d'afiliació).

 

2. En determinades circumstàncies, processem les seves dades personals després d'obtenir el seu consentiment per a això als efectes de:

 

• enviar-li comunicacions de màrqueting;

• mostrar publicitat en plataformes de xarxes socials;

• utilitzar la seva ubicació per enviar-li missatges i contingut específics; i

• utilitzar la seva ubicació per supervisar l'efectivitat dels nostres missatges.

 

3. En la majoria dels casos, el nostre interès legítim és recopilar i utilitzar les dades personals esmentats anteriorment (vegeu Quines dades personals recopilem sobre vostè més amunt) per:

 

• prestar-li un servei que sigui el més útil, agradable i beneficiós possible per a vostè, fins i tot mitjançant la personalització del nostre contacte amb vostè, assegurant-nos informar sobre totes les ofertes relacionades específicament amb el seu Establiment preferit, adaptant els regals a les seves preferències concretes i posant-nos en contacte amb vostè a través del seu mètode preferit de comunicació; i

• conèixer millor a la nostra base de clients per millorar els nostres serveis i activitats de màrqueting (que també podrien beneficiar a vostè).

 

Quan ens emparem en els nostres interessos legítims per recopilar i utilitzar les seves dades personals (fins i tot als efectes de la presa de decisions automatitzada i l'elaboració de perfils com s'estableix en Presa de decisions automatitzada més a baix), hem de tenir en compte si aquests interessos legítims queden invalidats pels seus interessos o els seus drets i llibertats fonamentals. Podem continuar únicament si vam decidir que els seus interessos, drets i llibertats no invaliden els nostres interessos legítims.

 

Hem considerat aquestes qüestions i, quan creiem que hi ha el risc de que un dels seus interessos o drets i llibertats fonamentals es vegi afectat, no utilitzarem les seves dades personals llevat que hi hagi una altra base jurídica per fer-ho (ja sigui necessari perquè puguem executar el nostre contracte amb vostè o sobre la base del seu consentiment). Per exemple, creiem que recopilar les seves dades d'ubicació pot ser intrusiu, de manera que només ho farem amb el seu consentiment.

 

Què passa si no ens proporciona les dades personals que li demanem o ens demana que deixem de processar les seves dades personals?

 

Recordeu que, per a poder registrar-se o continuar utilitzant ENDERMAR, únicament necessitem tenir la seva adreça de correu electrònic. No obstant, si li demanem més dades personals i ens els proporciona, podem prestar-li un millor servei i experiència de ENDERMAR. Com hem assenyalat anteriorment, també recopilem determinada informació sobre les seves activitats i transaccions per ENDERMAR perquè pugui participar en ENDERMAR.

 

Si ens demana que deixem de fer servir les seves dades personals (consulteu Els seus drets més amunt), és possible que no puguem brindar tots els avantatges de ENDERMAR.

 

Com ens posem en contacte amb vostè

 

ENDERMAR funciona millor quan tenim llibertat per comunicar-nos amb vostè per compartir detalls de regals, recompenses i altres ofertes que li puguin interessar.

 

Per brindar els avantatges de ENDERMAR, si comptem amb el seu consentiment, podem posar-nos en contacte amb vostè per correu postal, correu electrònic, missatges de text SMS, telèfon o altres mitjans, inclosos altres mitjans electrònics com Facebook i aplicacions de xarxes socials, i només utilitzant les dades de contacte que ens proporcioni de tant en tant.

 

Si ja no desitja rebre aquestes o determinades comunicacions, pot informar-nos posant-se en contacte amb nosaltres mitjançant una de les adreces de correu electrònic aquí. Vostè també pot actualitzar les seves dades de contacte preferits en qualsevol moment posant-se en contacte amb nosaltres a l'adreça anterior.

 

Presa de decisions automatitzada

 

 

Fem servir tecnologia que rastreja el seu comportament de compra per ENDERMAR, el que ens ajuda a crear un perfil de les seves marques i productes preferits. Això es tradueix en què és més probable que rebi ofertes adaptades a les seves preferències específiques, en funció de la seva activitat de transaccions anterior. També vol dir que no enviem els mateixos regals a tots els nostres socis de ENDERMAR, de manera que no se li faran les mateixes ofertes que a un altre soci de ENDERMAR. Si no està d'acord amb una decisió automatitzada que la nostra tecnologia ha pres en relació amb vostè, pot informar-nos (consulteu Contacte més a baix). Té dret a oposar-se que processem seves dades personals amb la finalitat de prendre decisions automatitzades o al impedir-nos que ho fem (consulteu Els seus drets més amunt).

 

Recordeu que la base jurídica per dur a terme aquesta activitat de presa de decisions automatitzada (o "creació de perfils") és que ho fem en el nostre legítim interès, havent tingut en compte si els seus interessos i drets i llibertats fonamentals queden invalidats per aquest tipus de processament. Consulti La base jurídica perquè utilitzem les seves dades personals (més amunt) per obtenir més informació.

 

sol·licituds

 

La llei ens exigeix ​​prendre mesures pel que fa a les sol·licituds i proporcionar informació gratuïtament, excepte quan les seves sol·licituds siguin manifestament infundades o excessives (en particular per la seva naturalesa repetitiva), en aquest cas podem cobrar una tarifa raonable (tenint en compte els costos administratius de proporcionar la informació o comunicació, o prendre la mesura sol·licitada) o negar-nos a prendre mesures pel que fa a la sol·licitud.

 

Si us plau, consideri la seva sol·licitud de manera responsable abans d'enviar-la. Respondrem el més aviat puguem. En general, en el termini d'un mes a partir de la recepció de la seva sol·licitud, però, si la sol·licitud comportarà més temps, ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo.

 

contacte

 

Si heu de posar en contacte amb nosaltres per qualsevol motiu (fins i tot per a exercir qualsevol dels seus drets en relació amb la protecció de dades com s'estableix anteriorment), envieu-nos la seva petició a través de les dades al correu hola@endermar.com

 

.